Brillen

De Brilledoos heeft een specifieke collectie monturen. Wij zijn bewust niet opzoek naar de bekende merken maar zoeken naar de bril die precies bij de persoonlijkheid past van onze klanten. In de afgelopen jaren zijn er altijd wel Deense designs te vinden, welke zich vaak kenmerken door de hightech moderne uitstraling en de bijzondere materiaal keuze. Voordeel is dat de Denen brillen maken die zo goed van ontwerp zijn dat ze u niet snel zullen vervelen.

Naast de Deense ontwerpers zijn er nog meerdere stromingen te vinden. Minimalistische glasbrillen, welke in veel gevallen een individuele aanpassingondergaan om ze aan te passen aan de wensen en vormen van uw gezicht, of het ruimer maken van het leesgebied. Tevens ontwerpen wij zelf glasbrillen die alleen bij de brilledoos verkrijgbaar zijn.

Ook in kunststof hebben we meerdere merken waarin Faca a Face met zeer exclusieve kunststof platen en unieke kleurcombinaties zeer eigentijdse mannelijke en vrouwelijke vormen toepast in hun monturen lijn.

Een greep uit de brilmerken: Inface , Etnia Barcelona, xavier Garcia, Binoché, ørgreen, Fleye, Tree, Hackett, Beausoleil, You’s, De Stijl, Blackfin, Vinyl, Flair, Bx , Sophia Loren, Jup.

 • Brillen

  De Brilledoos heeft een specifieke collectie monturen. Wij zijn bewust niet opzoek naar de bekende merken maar zoeken naar de bril die precies bij de persoonlijkheid past van onze klanten.
  lees meer
 • Optometrie

  Bij de Brilledoos werken gecertificeerde optometristen. U kunt voor een optometrisch onderzoek een afspraak maken. Meer info over optometrie door de Optometristen Vereniging Nederland
  lees meer
 • Contactlenzen

  De contactlens is een optisch hulpmiddel dat op het oog wordt gedragen. Het plastic lensje wordt door geautomatiseerde processen op maat en sterkte gemaakt. Het drijft op een laagje traanvocht, zonder het hoornvlies te raken.
  lees meer